Biofach – cea mai mare expozitie mondiala de produse ecologice

biofach 2014

BIOFACH – Târgul Internațional de produse alimentare ecologice 2018

Comerțul organic se întâlnește la Târgul Organic din 14-17 februarie 2018 în Centrul Expozițional Nürnberg.

Organic este mai mult decât un sigiliu sau o certificare: Bio inseamna calitate si convingere pentru utilizarea responsabilă  a resurselor naturale. BioFach este locul în care oamenii își împărtășesc pasiunea pentru alimente ecologice și piața organică.

Pentru BIOFACH sunt așteptați expozanți in 2018 din sectorul național și internațional de alimente ecologice. Scopul  targului este de a satisface pentru producătorii organici nevoia de recunoastere și de a fi inspirati de cele mai recente tendințe internaționale din industrie, iar pentru vizitatori este o oportunitate comerciala perfectă. Va veti gasi într-o lume de produse ecologice și organice cu gust.

BioFach de la Nürnberg este un târg lider in comerțul internațional pentru produse ecologice. Este locul de întâlnire pentru furnizori și factorii de decizie din producție și comerț în industria organică. Împreună cu Vivaness, Târgul pentru îngrijire personală și Natural Wellness, atrage în fiecare an, un public de comerț internațional cu înaltă calificare. Toate produsele alimentare ecologice expuse sunt certificate la Regulamentul Organic UE sau directivele de acreditare ale IFOAM, patronul BioFach.

România la Biofach

România a participat pentru prima dată cu pavilion național la Biofach în anul 2007. An de an suprafaţa pavilionului naţional a crescut, precum şi numărul firmelor participante cu produse ecologice, designul general al Pavilionului României fiind mult îmbunătăţit, prezenţa României la Biofach fiind una demnă de o ţară membră UE.

Dorinţa ca România să devină ţară ANULUI in 2013 a fost exprimată cu ocazia târgului Biofach Nuremberg ediţia 2011 unde, la standul Romaniei, delegația țării noastre, condusă de secretarul de stat Adrian Rădulescu, a primit vizita primarului metropolei Nuremberg Ulrich Maly şi a conducerii Nűrnberg Messe (Claus Rättich – membru al Consiliului de conducere, Udo Funke – Director târg şi Kristine Steiger – responsabil România). Principală temă abordată a fost invitaţia ca România să fie Ţara Anului.

ROMÂNIA – ŢARA ANULUI BIOFACH 2013

În fiecare an în luna Februarie are loc cel mai mare târg destinat produselor ecologice din lume, Biofach, în Nuremberg, Germania. Targul Biofach se distinge prin vigoare, internaționalitate și putere inovativă. BioFach are loc sub patronajul IFOAM (Federația Internațională a Mișcărilor din Agricultura Ecologică) și împreună cu BÖLW (Federația Germană a Industriei Alimentare Ecologice) ca organizație națională susținătoare.

Expozitia internationala Biofach garantează înalta calitate constantă a produselor expuse prin criterii stricte de admitere. BioFach este prezent pe 5 continente cu propriile sale evenimente în Japonia, Statele Unite ale Americii, America de Sud, China și India.