Location

Ulei de susan

Obtinut prin presare la rece uleiul de susan, este un produs excelent pentru intretinerea pielii.
Putem recomanda uleiul de susan ca protector pentru plaja, continand o substanta protectoare impotriva luminii. Datorita compozitiei lor, semintele de susan,  bogate in fibre, proteine, carbohidrati, minerale, precum calciu, fosfor, potasiu, magneziu, zinc, fier si sodiu, sunt extrem de pretioase .

 

Acidul folic sau vitamina B9 care intra, de asemenea, in compozitia susanului esential in formarea celulelor, lecitina fiind un element valoros pentru sistemul nervos, endocrin si cardiovascular.

Fiind un emolient excelent uleiul de susan este calmant, antireumatic. Se aplica pe piele ca atare, nediluat sau in amestec. Protejeaza si infrumuseteaza pielea, intarziind procesul de imbatranire, o curata si-i reda supletea, sanatatea si stralucirea.

Aplicat in masaje, putin incalzit, indeparteaza oboseala, calmeaza durerile reumatice si musculare, curata si infrumuseteaza pielea nou-nascutilor.

Datorita efectului fungic si bactericid se foloseste in prevenirea si tratarea parodontozei si a aftelor bucale. Se recomanda, in fiecare seara, masaje ale zonei bolnave cu doua, trei picaturi de ulei, timp de macar trei luni.

Recomandam pentru mentinerea Uleiului de susan in bune conditii acesta sa se pastreaze la rece, ferit de lumina si caldura.

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.