beneficii vin rosu

Ce efecte benefice are vinul rosu

0
Cercetătorii au făcut o descoperire surprinzătoare legată de vinul rosu. Vinul rosu s-ar putea dovedi un element-cheie în lupta contra cancerului.
ulei de masline pentru protectia ficatului

Ulei de masline pentru protectia ficatului

0
Consumul de ulei de masline extravirgin protejează ficatul de efectele stresului oxidativ, un proces chimic în urma căruia se formează radicalii liberi.
yunnan pu-erh ceai

Ceaiul Pu-erh

0
Pu-erh sau Puer este cel mai popular ceai din regiunea Yunnan. Proprietatile curative si fortifiante asociate lui sunt remarcabile.
ceai verde utilizari

Ceai verde – 7 feluri neobisnuite in care il poti folosi

0
Frunzele de ceai verde pot fi utilizate si in alt fel decat pentru o ceasca de ceai fierbinte. Unii il beau pentru gustul unic, altii...
uleiul de in beneficii

Uleiul de in, cea mai bogată sursă de acizi grași

0
Cercetătorii afirmă că uleiul de in are un rol important și în prevenirea cancerului la sân, inhibând dezvoltarea celulelor canceroase.
ceai oolong

Cancer ovarian si ceai

0
In urma unui studiu s-a descoperit că femeile care beau ceai în mod regulat au un risc mai scăzut de apariţie a cancerului ovarian.
Tratamente naturiste cu struguri

Tratamente naturiste cu struguri

0
Puţină lume ştie despre struguri ca fac parte din categoria alimentelor cu cele mai puternice proprietăţi terapeutice si sunt utilizati in tratamente naturiste.
Ceaiul alb verde oolong negru

Ceaiul alb, verde, oolong si negru

0
Ceaiul este o bautura foarte laudata pentru proprietatile sale. Inca din vechime chinezii considerau ceaiul un leac bun pentru diferite afectiuni.
iaurt probiotice

La ce sunt bune probioticele

0
Probioticele menţin un nivel optim al pH-ului în colon şi ajută la sinteza vitaminelor şi a unor aminoacizi esenţiali în digestie. Probioticele sunt culturi vii de bacterii, create în urma procesului natural de fermentaţie.
vin alb rosu dioxid de sulf

Dioxidul de sulf din vin va fi înlocuit

0
Dioxidul de sulf şi sulfiţii reprezintă principala cauză a apariţiei durerilor puternice de cap după consumul unei cantităţi mai mari de vin

Recent Posts