Cele mai bune 3 exerciții pentru a pierde in greutate ușor acasă

exercitii pentru slabit acasa

Combinarea unor exerciții pentru a pierde in greutate acasă pe care le propunem cu o dietă echilibrată și sănătoasă este esențială pentru a pierde in greutate. Descoperiți cele mai bune 3.

Menținerea unei greutăți adecvate este fundamentala și esențială atunci când vine vorba de a vă bucura de o sănătate bună, mai ales atunci când combinăm o dietă sănătoasă – și cât mai sănătoasă – cu practicarea exercițiilor fizice regulate. Desigur, pentru ca activitatea fizică să ajute pozitiv în provocarea noastră de pierdere în greutate, este vitală nu numai intensitatea (de exemplu, o intensitate moderată), ci și durata.

De exemplu, putem merge la o plimbare rapidă și, de asemenea, să o facem timp de 30 până la 40 de minute. Mergeti la jogging în parcul vostru preferat sau pur și simplu mergeti cu bicicleta o perioadă. Cu toate acestea, ce se întâmplă atunci când nu putem sau nu avem chef să plecăm de acasă? Există opțiuni pe care le putem practica acasă și, de asemenea, ne ajută atunci când vine vorba de a pierde în greutate? Vă explicăm care sunt cele mai bune exerciții pentru a slăbi acasă, pe care le putem exersa ușor și fără complicații.

Exerciții utile pentru a pierde în greutate ușor acasă

1. Alergati pe loc (fără a vă deplasa)

Ținând cont de faptul că vrem să facem exerciții fizice acasă, deoarece, de exemplu, nu putem ieși să le practicăm afară sau pur și simplu nu avem chef, este clar că ar trebui să le căutăm pe acelea care sunt directionate pe pierderea în greutate. Adică să ne ajute pozitiv atunci când vine vorba de pierderea în greutate.

alergare pe loc

În acest sens, orice tip de activitate fizică aerobă ajută foarte mult. Dar, cum nu vom iesi din casa, putem alege să alergăm pe loc, făcând o cursă fără să ne deplasăm, prin ceea ce experții numesc sprint static.

Este la fel de simplu ca ridicarea genunchilor la piept și alternarea unui picior si altul, cât mai rapid. Alergati timp de 50 până la 60 de secunde, odihniți-vă și exersați din nou.

2. Genuflexiuni (Squats)

Probabil că nu sunteți familiarizati cu numele exercitiului Squats, dar dacă schimbăm numele în genuflexiuni, este foarte posibil ca acesta să fie cunoscut mai bine.

genuflexiuni

Pentru a-l practica trebuie doar să separați picioarele, așezându-le pe laturile corpului; adică așezarea lor la aceeași lățime a șoldurilor. Apoi, pentru a nu vă arcui sau forța spatele, strângeți abdomenul în timp ce flexați genunchii, întindeți brațele înainte și coborâți trunchiul, în același mod ca și cum ați fi așezat și simțiți că vă glisați șoldurile spre înapoi și în jos.

Faceți 2 seturi de 15 repetări fiecare, pentru a completa un total de 30. Sunt ideale pentru pierderea în greutate atât a feselor, cât și a coapselor.

3. Lunges (fandari)

exercitiu de slabit lunges

Cunoscut sub numele de Lunges, trebuie doar să vă ridicați în picioare, așezându-vă mâinile pe talie. Apoi înaintați unul dintre picioare (fără a ridica călcâiul de pe podea), până când flexiunea păstrează un unghi drept și coloana vertebrală perfect dreaptă. 

Încercați să mențineți această poziție timp de câteva secunde, apoi să reveniți la poziția de pornire. Apoi repetați exercițiul, dar folosind celălalt picior.

Nu neglija dieta

Amintiți-vă că, pentru ca exercițiile de slăbit să își atingă obiectivul, este necesar să mențineți o dietă sănătoasă și echilibrată. Este extrem de important să consumi alimente care produc sațietate și care furnizează nutrienți esențiali, dar cu puține calorii și grăsimi.

Mai ales ies în evidență fructele, verdeturile și legumele proaspete, de preferință de sezon. Ele furnizează vitamine și minerale, cu un aport mic de calorii. De asemenea, este importanta carnea (în special alba), peștele și ouăle, extrem de bogate în aminoacizi și proteine ​​de bună calitate și leguminoasele și nucile (consumate în special în mod regulat, dar moderat, care nu depășesc 25 de grame pe zi).

Acest articol este publicat doar în scop informativ. Nu poate și nu trebuie să înlocuiască consultarea unui nutriționist. Vă sfătuim să consultați nutriționistul dvs. de încredere.