Produse bio pentru copii sanatosi

256

Cum alegem produse pentru copii? Sanatatea lor depinde de alegerile noastre!

produse bio pentru copiiDe ce sa alegem produse bio pentru copii? In ultimii ani, numarul copiilor care sufera de alergii e tot mai mare. Unul dintre factorii ce favorizeaza aparitia acestei sensibilitati la diferite substante il constituie substantele chimice din alimentatie, din cosmetice si detergentii folositi.
Solutia pentru a creste copii sanatosi, pentru a-i proteja si a preintampina aparitia alergiilor este sa alegem pentru ei doar produse bio pentru copii, produse pe care le gasim din ce in ce mai usor, intr-o gama foarte variata. Costurile lor pot fi uneori mai mari decat ale celorlalte, dar trebuie sa avem in vedere, in primul rand, beneficiile pentru sanatatea copiilor.
Calitatea alimentelor oferite bebelusului si copilului este foarte importanta. Inca de la primele alimente introduse in alimentatia celui mic, in completarea laptelui matern, trebuie sa ne asiguram ca ceea ce ii dam e cat mai natural. Copilul mic e foarte sensibil la substante chimice. Aparatul sau digestiv si cel renal sunt inca in dezvoltare si nu reusesc sa elimine substantele nocive din organism. Deci, primele alimente care se vor introduce treptat, fructele, legumele si cerealele, trebuie sa fie naturale, fara pesticide sau alte substante de natura chimica, in concluzie sa fie produse bio pentru copii.
Pielea bebelusului si a copilului e, de asemenea, foarte sensibila. Detergentii obisnuiti ii pot provoca adevarate eruptii. De aceea, e indicat ca pentru copiii mici sa folositi cosmeticele speciale pentru ei si sunt de preferat produsele bio pentru bebelusi, iar pentru spalarea hainutelor lor, a lenjeriei si a prosoapelor lor va recomandam detergentii bio.
Folosind produsele bio destinate copiilor va asigurati ca faceti totul pentru a creste un copil sanatos. Nu uitati! Sanatatea lui e in mainile dumneavoastra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here