Alimente Bio – Baby Lact

Sibiu, Calea Dumbravii 33

0752 089480

Magazin online, se poate comanda oricand

http://www.rapunzel.ro

Baby Lact SRL Sibiu importator exclusiv de alimente bio RAPUNZEL în România. Baby Lact SRL Sibiu işi propune să vină în întâmpinarea consumatorului de alimente bio prin importul în România a produselor ecologice de top Rapunzel Naturkost AG.

Astazi, RAPUNZEL NATURKOST AG, cu sediul in Legau/Allgäu (Germania), este unul dintre principalii producatori, manufactori si distribuitori de produse ecologice. In 30 de ani, un magazin de produse bio s-a transformat într-o companie cu 250 de angajati si o cifra de afaceri de peste 100 milioane EURO.

Firma Rapunzel produce atât alimente bio cât şi produse bio pentru gătit. Pentru aceasta compania noastră, care se află în continuă dezvoltare, este deschisă pentru colaborare atât cu distribuitori regionali, cât şi cu magazine de specialitate sau naturiste, care acceptă provocarea desfacerii de alimente bio, sau produse ecologice, cum sunt ele denumite în România. Pentru acoperirea unei arii cât mai largi a produselor ecologice Rapunzel, firma noastră a incheiat parteneriate de colaborare cu diverşi comercianţi şi magazine regionale, care şi-au arătat interesul pentru desfacerea de alimente bio, sau produse ecologice, ba chiar şi pentru acordarea de consultanţă nutriţională în vederea conştientizării fenomenului de bio pentru consumatori.

Vă rugăm să consultaţi această listă de distribuitori şi magazine de alimente bio, care este în continuă expansiune, la capitolul parteneri Rapunzel, în vederea găsirii celui mai apropiat magazin de desfacere a alimentelor bio Rapunzel.

  • Send to friend
  • Add to favorites
  • Send inquiry

Visited 1309 times, 1 Visits today

Add a Review

You must be logged in to post a comment.