Producator Cosmetice bio – Soapmill

Str. Deal nr. 7A, Magurele, Romania

0744132796

http://www.soapmill.ro

Scopul nostru este de a produce exclusiv cosmetice bio, 100% naturale, de aceea suntem deosebit de mandri sa afirmam ca iti oferim cele mai bune produse cosmetice de ingrijire a corpului, tenului si parului.

Am spus un „nu” categoric chimicalelor de orice fel, chiar si celor mai putin daunatoare cum ar fi colorantii. Nu folosim parafina in cremele bio, un derivat petrolier periculos, nu adaugam detergenti in sampoanele bio, nu vei gasi conservanti chimici extrem de nocivi in sapunurile naturale solide.

Marca Soapmill are o istorie simpla, dar totodata moderna. Am devenit producatori romani de cosmetice bio si naturale din dorinta de a elimina chimicalele din viata noastra de zi cu zi si de a crea produse de ingrijire sanatoase si sigure. In primul rand pentru copiii nostri, dar si pentru sotii, parintii si prietenii nostri.

Produsele cosmetice bio 100% naturale Soapmill sunt 100% vegan. Contin numai ingrediente vegetale pretioase si delicate, uleiuri esentiale si adaosuri de plante, flori sau fructe. Sunt cosmetice bio pure, naturale, perfecte pentru a iti ingriji pielea, tenul si parul in fiecare zi.

Respectul nostru pentru natura si mediul inconjurator ne-a indemnat sa folosim ambalaje biodegradabile, reciclabile si sa nu testam pe animale produsele cosmetice bio de ingrijire pe care le producem. Marca Soapmill a aparut pe 15 septembrie 2009. Dupa un an si jumatate de la lansare am sarbatorit prima certificare organica a unui producator roman de cosmetice conform singurului standard national din lume pentru produse cosmetice bio. Soapmill este in continuare singurul producator de cosmetice din S-E Europei certificat bio conform acestui standard, certificare obtinuta de la Austria Bio Garantie. Cu sase game de produse cosmetice bio de ingrijire, o gama special creata pentru bebelusi si copii, o gama cu produse premium, o gama cu accesorii pentru casa si una de cadouri, Soapmill are pentru tine produse inovative, originale, realizate cu multa pasiune, atentie pentru detaliu si dragoste pentru natura.

  • Send to friend
  • Add to favorites
  • Send inquiry

Visited 1384 times, 1 Visits today

Add a Review

You must be logged in to post a comment.