Mnoela – cosmetice vegetale – Isac Mihaela Simona P.F.A.

Dezrobirii nr 44, sector 6, Bucureşti

http://www.mnoela.ro/

Ce anume purtăm pe pielea noastră este o chestiune de alegere, la fel ca şi problema alimentaţiei, a modului de a petrece timpul liber sau a cărţilor pe care le citim. În privinţa cosmeticelor, alegerea se limita, până nu demult, la produse mai mult sau mai puţin nocive, pe bază de compuşi chimici de sinteză, însoţite de promisiuni şi de vise, care întârziau mereu să se adeverească. După multe şi multe etichete citite, în căutarea unor produse fără adăugiri sintetice, singura variantă de a avea cu adevărat un produs natural a devenit să le prepar eu însămi.

Mnoela – aroma suavă a frumuseţii naturale s-a născut din dorinţa de a oferi o altă opţiune pentru produsele convenţionale de îngrijire personală. Produsele marca Mnoela se remarcă prin simplitate şi naturaleţe.

Cei aflaţi în căutarea unor produse cosmetice speciale, dar preocupaţi şi de sănătatea lor şi a celor dragi, pot găsi pe site-ul http://magazin.mnoela.ro/, gama de cosmetice vegetale Mnoela. Aceste produse sunt preparate manual doar din ingrediente compatibile cu organismul uman (unturi vegetale, uleiuri vegetale şi uleiuri esenţiale) şi nu conţin apă sau substanţe de sinteză(conservanţi, emulsifianţi etc.), fie ele chiar şi certificate Bio de către diversele instituţii internaţionale existente.

Lumea cosmeticelor handmade mi s-a părut fascinantă: zeci de uleiuri esenţiale cu proprietăţi aromaterapeutice, uleiuri vegetale şi extracte din plante, cu efecte dintre cele mai complexe, unturi naturale care răsfaţă şi hrănesc cu adevărat pielea.

Am descoperit uleiurile esenţiale, pe care, în colaborare cu dr. Dorin Dragoş, le utilizez pt a crea parfumurile Mnoela, esenţe tămăduitoare olfactive, concepute după pricipiile medicinii psihocauzale® (dr. Dorin Dragoş). Parfumul Mnoela este un ghid. Aşa cum sunt o carte, o idee, un sfat, un prieten, un maestru, un duhovnic etc.

Am descoperit exfoliantele care lasă pielea fină şi vitalizată, unturile de corp care răsfaţă trupul şi simţurile, cremele proaspete care bucură tenul, serurile care fac minuni pentru pielea din jurul ochilor şi măştile care te scot din orice încurcătură.

De altfel, cred că aceasta este esenţa cosmeticelor preparate manual: conţin doar ingrediente care nu fac niciun rău pielii noastre. Lasă-te în voia aromelor naturale, descoperă beneficiile cosmeticelor naturale preparate manual.

Fireşti precum şoaptele naturii prin textură, miros şi culoare, cosmeticele Mnoela incită şi alină, curăţă şi clădesc, mlădiază şi aprind.

ing. chim. Mihaela Simona Isac

masterat în Chimie Terapeutică

  • Send to friend
  • Add to favorites
  • Send inquiry

Visited 1185 times, 1 Visits today

Add a Review

You must be logged in to post a comment.