MERU Organic Cosmetic SRL

Strada Naum Râmniceanu, București, România

0745.027.831

10.00 - 20.00

http://www.meru.ro/

Incepand din 2009, MERU Organic Beauty este distribuitor la nivel national de produse cosmetice bio organice pentru ingrijirea pielii. Am introdus pietei romanesti marcile de cosmetice bio La Clarée (Franta), S.A.V.E. (Franta) si Santaverde (Germania), selectate atent pentru calitatea biologica a ingredientelor, precum si seriozitatea si dedicatia producatorilor pentru conceptul ”organic”. Suntem prezenti pe piata prin magazinul online propriu – www.meru.ro – si prin colaborare, in magazine cu produse naturale din Bucuresti, Constanta, Brasov, Ploiesti, Targoviste, Pitesti si magazine cu cosmetice bio online.

Dupa 3 ani de experienta pe piata vanzarilor de cosmetice bio organice, ne-am hotarat sa impartasim din experienta si pasiunea noastra si am infiintat SCOALA de Cosmetica si Masaj MERU Organic Beauty. Aici ai ocazia sa descoperi tehnici si metode privind tratarea si ameliorarea cosmetica in cele mai calitative si moderne conditii, atat pentru cunostintele personale, cat si in vederea construirii unei cariere in domeniu, prin cursurile de calificare si specializare.

Iti oferim programe complete de ingrjire pentru starea ta de bine, te invatam tehnici si metode naturiste pentru ingrijirea pielii, iti prezentam produse cosmetice bio certificate, totul coordonat de o echipa de profesionisti renumiti in domeniul cosmeticii.

Consultanta si vanzare/distributie produse cosmetice

Showroom produse cosmetice BIO certificate

Cabinet cosmetica naturista

Tratamente faciale antioxidante, anti-imbatranire, anti-acnee si de intretinere

Masaje corporale de relaxare si anticelulititce

Scoala calificare Cosmetica, cu modul de cosmetica naturista: Cursuri calificare, autorizate si acreditate de CNFPA, Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, cu diploma recunoscuta international

Seminarii si specializari in Cosmetica, Machiaj decorativ si semi-permanent

  • Send to friend
  • Add to favorites
  • Send inquiry

Visited 1470 times, 1 Visits today

Add a Review

You must be logged in to post a comment.