Uleiuri presate la rece – 2E PROD

Alexandria, Teleorman

0723226915, 0247318958, 0744346209, 0784344424, 0723227350

8.00 - 17.00

http://www.2e-prod.ro

Prima firma din Romania producatoare de uleiuri presate la rece din floarea soarelui, dovleac, in, susan, germeni de grau, nuca, soia, mac, mustar.

PRIN CE NE DEOSEBIM DE ALTE FIRME care comercializeaza Uleiuri presate la rece?

-Comercializam numai Uleiuri presate la rece autohtone, din productie proprie, care fac obiectul unor studii proprii de la tehnologia de fabricatie pana la conceptul de prezentare, marketing si livrare.

-Datorita unei foarte bune coordonari a productiei cu activitatea de marketing toate aceste uleiuri presate la rece si celelalte game de produse livrate de 2E PROD sunt proaspete, fabricate cu maxim 14 zile inainte de a fi comandate.

-Preturile sunt minimale, preturi de productie fara adaosuri comerciale. Toate surplusurile rezultate din cresterea vanzarilor de uleiuri presate la rece intr-o luna se transforma in promotii avantajoase pe care le oferim clientilor nostri in luna urmatoare.
-Printr-un sistem de livrari directe foarte operativ, produsele pe care la fabricam ajung in maxim 48 de ore la oricare dintre cele cateva sute de clienti ai nostri.

-In anul 2013 am decis sa livram uleiuri presate la rece numai clientilor nostri directi, care sunt cateva sute de Magazine Naturiste si Plafare din toata tara, dar si un numar urias de persoane fizice, dintre care majoritatea sunt consumatori fideli ai produselor noastre, uleiuri presate la rece, de foarte multi ani. Nu facem nici o deosebire intre clientii nostri, singura conditie este sa comande uleiuri presate la rece de valoarea minima impusa si sa achite comanda la livrare.

Conditiile de livrare, extrem de simple si eficiente, le puteti gasi pe site-ul firmei la adresa: www.2e-prod.ro/home. Preturile la uleiuri presate la rece, care includ TVA, aceleasi pentru toti clientii, sunt afisate pe site, la www.2e-prod/produse acolo unde se pot plasa si comenzile online.

Comenzile pentru uleiuri presate la rece se pot transmite

-online la www.2e-prod.ro/produse

-telefonic la : 0247318958; 0723226915;0784344424; 0744346209

Magazinele Naturiste si Plafarele cu care lucram direct de multi ani sunt firme foarte performante, capabile sa se autosustina financiar si sa-si coordoneze vanzarea cu aprovizionarea produselor, astfel incat cumparatorii din aceste magazine sa cumpere intotdeauna uleiuri presate la rece Cardinal foarte proaspete si de calitate. Orice firma care indeplineste aceste conditii si doreste sa intre in colaborare cu noi este binevenita in sistemul nostru de marketing foarte simplu si extrem de eficient, orientat spre succes.

-Consideram un act de respect fata de consumatorii produselor noastre sa livram uleiuri presate la rece numai direct la magazine si la consumatorul direct, fara intermediari si numai acelor magazine care la randul lor isi respecta propriii clienti, aprovizionandu-se direct de la noi cu uleiuri presate la rece, produse foarte proaspete, de calitate, la preturi minime, de producator.

Mergand alaturi si impreuna cu noi, aveti garantia ca urmati drumul spre SUCCES!

Va asteptam pe www.2e-prod.ro

  • Send to friend
  • Add to favorites
  • Send inquiry

Visited 1333 times, 1 Visits today

Add a Review

You must be logged in to post a comment.