Produsele cosmetice naturale preparate de tine acasa, din ingrediente naturale, sunt poate cele mai sigure modalitati de a obtine masti hranitoare, eficiente si deloc costisitoare.
Informati-va inainte de a incepe tratamente naturiste, despre efectul lor in combinatie cu tratamentul medicamentos pe care il utilizati.
Intr-o sera verticala, se vor putea produce în fiecare zi produse bio proaspete, pentru a fi vândute direct consumatorilor, pe loc.
cultura zmeur

Cultura de zmeur

Durata mare de viata a unei culturi de zmeur, de circa 12-15 ani, impune respectarea unor conditii de infiintare a unei plantatii de acest fel.
Miere de albine - un remediu bun împotriva afecţiunilor respiratorii, a bolilor de inimă ca tonic cardiovascular şi pentru întărirea sistemului imunitar.
La obtinerea unui produs bio sunt utilizate ingrediente naturale obtinute in conditii stricte: fara utilizarea ingrasamintelor si pesticidelor chimice, precum si a hormonilor sau a modificarii genetice si nu sunt supuse radierii.
Pentru a cultiva plante energetice se poate obtine finantare in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala, prin masura 112 destinata instalarii tinerilor fermieri.
Shema unica de plata a subventiilor pe suprafata in 2015 Din luna martie a acestui an a inceput primirea de cereri de plata pentru campania anului 2014, in baza Legislatiei privind plata subventiilor in perioada 2015-2020, modificata de Ordonanta de...
Cultivarea ciupercilor si comercializarea lor este in general incadrata cu producerea si comercializarea legumelor.
Pe rafturile magazinelor englezesti 80% din produsele apicole sunt realizate din miere de albine importata din tari europene printre care si Romania.

Urmariti-ne

5,359FaniÎmi place
259CititoriConectați-vă
300CititoriConectați-vă

Recent Posts