Scualanul extras din ficatul de rechin este usor de absorbit de catre piele, ceea ce il inscrie in lista de ingrediente cosmetice perfecte.
Deşi blamaţi de atâta vreme, parabenii, substanţe chimice cu rol de conservant, încă se întâlnesc în majoritatea produselor cosmetice.
Pe aceeasi suprafata, de-a lungul anului, se pot cultiva mai multe feluri de legume, in culturi succesive si asociate, tinand seama de anumite reguli.
BioFach este prezent pe 5 continente cu propriile sale evenimente în Japonia, Statele Unite ale Americii, America de Sud, China și India.
Consumul de ulei de masline extravirgin protejează ficatul de efectele stresului oxidativ, un proces chimic în urma căruia se formează radicalii liberi.
copac pu erh

Ceaiul Pu-erh

Pu-erh sau Puer este cel mai popular ceai din regiunea Yunnan. Proprietatile curative si fortifiante asociate lui sunt remarcabile.
Frunzele de ceai verde pot fi utilizate si in alt fel decat pentru o ceasca de ceai fierbinte. Unii il beau pentru gustul unic, altii pentru efectele benefice asupra sanatatii sau pentru puterea lui in curele de slabire, dar foarte...
Cercetătorii afirmă că uleiul de in are un rol important și în prevenirea cancerului la sân, inhibând dezvoltarea celulelor canceroase.
Hrana pntru creier sunt mai ales acizii grasi Omega 3, antioxidantii, fibrele si cantitati nu foarte mari din cei mai buni carbohidrati.
constructii sere

Constructii sere, intretinere

Terenul pe care se vor construi sere este bine sa aiba expozitie sudica pentru a avea o iluminare naturala.

Urmariti-ne

5,428FaniÎmi place
256CititoriConectați-vă
321CititoriConectați-vă