Tratamentele naturiste cu gutui sunt eficiente in multe afectiuni, dar trebuiesc respectate cateva reguli.
Alimente organice din carne de porc şi de pui prezintă un risc cu 33% mai scăzut de contaminare cu bacterii rezistente la antibiotice decât alimentele conventionale.
Cercetătorii au făcut o descoperire surprinzătoare legată de vinul rosu. Vinul rosu s-ar putea dovedi un element-cheie în lupta contra cancerului.
Brandul de ţară va fi o chestiune complementară acestui atestat de produse tradiţionale şi toate modificările vor veni să întărească produsele tradiţionale.
Sucul de rodii, aceste fructe pe nedrept uitate, ar putea opri migrarea celulelor canceroase în organism, sunt de părere cercetătorii de la UCLA.
Scualanul extras din ficatul de rechin este usor de absorbit de catre piele, ceea ce il inscrie in lista de ingrediente cosmetice perfecte.
Deşi blamaţi de atâta vreme, parabenii, substanţe chimice cu rol de conservant, încă se întâlnesc în majoritatea produselor cosmetice.
Pe aceeasi suprafata, de-a lungul anului, se pot cultiva mai multe feluri de legume, in culturi succesive si asociate, tinand seama de anumite reguli.
BioFach este prezent pe 5 continente cu propriile sale evenimente în Japonia, Statele Unite ale Americii, America de Sud, China și India.
Consumul de ulei de masline extravirgin protejează ficatul de efectele stresului oxidativ, un proces chimic în urma căruia se formează radicalii liberi.

Urmariti-ne

5,323FaniÎmi place
239CititoriConectați-vă
334CititoriConectați-vă