Acasă Afaceri in agricultura si agricultura ecologica

Afaceri in agricultura si agricultura ecologica

BioFach este prezent pe 5 continente cu propriile sale evenimente în Japonia, Statele Unite ale Americii, America de Sud, China și India.
Văile verzi şi luxuriante din Bhutan ar putea găzdui în curând ferme ecologice, dacă Primul Ministru al regatului va obţine ceea ce îşi doreşte.
subventia pe suprafata

Subventia pe suprafata

Campania de primire a cererilor de subventia pe suprafata se va derula in perioada 1 martie – 15 mai 2013
Shema unica de plata a subventiilor pe suprafata in 2015 Din luna martie a acestui an a inceput primirea de cereri de plata pentru campania anului 2014, in baza Legislatiei privind plata subventiilor in perioada 2015-2020, modificata de Ordonanta de...
Romania a importat in primele opt luni din acest an 42.414 tone de vin din struguri proaspeti, o cantitate de sase ori mai mare fata de cea exportata.
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) estimeaza, pentru 2013, o crestere cu 20% a productiei totale de legume ecologice.
Ai fi putut crede ca Romania este a doua mare forta agricola din Uniunea Europeana sau ca este tara cu cele mai multe ferme individuale?
Agricultura bio prinde teren in Europa, iar in Romania se transforma deja intr-un business profitabil.
Intr-o sera verticala, se vor putea produce în fiecare zi produse bio proaspete, pentru a fi vândute direct consumatorilor, pe loc.
Cultivarea ciupercilor si comercializarea lor este in general incadrata cu producerea si comercializarea legumelor.

Urmariti-ne

5,323FaniÎmi place
239CititoriConectați-vă
334CititoriConectați-vă