Acasă Afaceri in agricultura si agricultura ecologica

Afaceri in agricultura si agricultura ecologica

Intr-o sera verticala, se vor putea produce în fiecare zi produse bio proaspete, pentru a fi vândute direct consumatorilor, pe loc.
cultura zmeur

Cultura de zmeur

Durata mare de viata a unei culturi de zmeur, de circa 12-15 ani, impune respectarea unor conditii de infiintare a unei plantatii de acest fel.
Pentru a cultiva plante energetice se poate obtine finantare in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala, prin masura 112 destinata instalarii tinerilor fermieri.
Shema unica de plata a subventiilor pe suprafata in 2015 Din luna martie a acestui an a inceput primirea de cereri de plata pentru campania anului 2014, in baza Legislatiei privind plata subventiilor in perioada 2015-2020, modificata de Ordonanta de...
Cultivarea ciupercilor si comercializarea lor este in general incadrata cu producerea si comercializarea legumelor.
Pe rafturile magazinelor englezesti 80% din produsele apicole sunt realizate din miere de albine importata din tari europene printre care si Romania.
Orice producator de produse ecologice are obligatia sa se (re)inregistreze anual la MADR si sa se supuna inspectiilor periodice obligatorii.
trufe de padure

Trufe in Romania

Trufele sunt bogate in proteine si saruri minerale, azot, acizi organici, grasimi, hidrati de carbon si celuloza. Valoarea lor nutritiva este mare.
Mulcirea solului la capsuni se poate face cu paie, rumegus, talas sau alte deseuri lemnoase sau folosind folie de plastic.
BioFach este prezent pe 5 continente cu propriile sale evenimente în Japonia, Statele Unite ale Americii, America de Sud, China și India.

Urmariti-ne

5,359FaniÎmi place
259CititoriConectați-vă
300CititoriConectați-vă

Recent Posts