Acasă Afaceri in agricultura si agricultura ecologica

Afaceri in agricultura si agricultura ecologica

BioFach este prezent pe 5 continente cu propriile sale evenimente în Japonia, Statele Unite ale Americii, America de Sud, China și India.
Văile verzi şi luxuriante din Bhutan ar putea găzdui în curând ferme ecologice, dacă Primul Ministru al regatului va obţine ceea ce îşi doreşte.
catina

Cultura de catina

Fructele de catina contin vitaminele A, B1, B2, B6, E, K si minerale precum calciu, potasiu, fier, sodiu, magneziu. Uleiul de catina este scump si cautat.
subventia pe suprafata

Subventia pe suprafata

Campania de primire a cererilor de subventia pe suprafata se va derula in perioada 1 martie – 15 mai 2013
Romania a importat in primele opt luni din acest an 42.414 tone de vin din struguri proaspeti, o cantitate de sase ori mai mare fata de cea exportata.
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) estimeaza, pentru 2013, o crestere cu 20% a productiei totale de legume ecologice.
Ai fi putut crede ca Romania este a doua mare forta agricola din Uniunea Europeana sau ca este tara cu cele mai multe ferme individuale?
agricultura bio romania

Agricultura bio in Romania

Agricultura bio prinde teren in Europa, iar in Romania se transforma deja intr-un business profitabil.
Intr-o sera verticala, se vor putea produce în fiecare zi produse bio proaspete, pentru a fi vândute direct consumatorilor, pe loc.
cultura zmeur

Infiintare cultura de zmeura

Durata mare de viata a unei culturi de zmeur, de circa 12-15 ani, impune respectarea unor conditii de infiintare a unei plantatii de acest fel.

Urmariti-ne

5,402FaniÎmi place
257CititoriConectați-vă
314CititoriConectați-vă